Освіта, якій довіряють покоління

Миколаївський національний аграрний університет вже 36 років готує професіоналів із різних спеціальностей. Якість освіти в університеті визначається низкою показників, зокрема всебічною підготовкою науково-педагогічного складу, кількістю переможців Всеукраїнських та Міжнародних студентських олімпіад і конкурсів, участю та перемогами студентів у безлічі стартапах і грантових проєктах, можливістю дуального навчання та проходження закордонної практики, різнобічністю наукової та громадської діяльності студентів тощо.
Так, Миколаївський національний аграрний університет є єдиним закладом вищої освіти в Україні, для якого у 2020 році не лише продовжено фінансування 85 місць регіонального замовлення 2019-2020 навчального року, але й виділено ще 85 місць на 2020-2021 навчальний рік. А це – додаткова можливість навчатися за кошти місцевого бюджету!!!
Без сумніву, в правильності вибору Миколаївського національного аграрного університету для навчання переконані батьки, діти яких навчаються в університеті або вже закінчили його. Донька директора СТОВ «Агро-Темп» Єланецького району Росохатого Віталія Миколайовича Юлія цього літа одержала диплом бакалавра зі спеціальності 071 «Облік і оподаткування».


Саме тому Віталій Миколайович підтримав щире прагнення випускниці Куйбишевської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тягай Діани Олексіївни вступити до Миколаївського національного аграрного університету за регіональним замовленням на спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та видав їй рекомендаційний лист.


Згадуючи про показники якості освіти у Миколаївському національному аграрному університеті, наголошуємо на найбільш вагомому індикаторі якості та найбільш значимому результативному показнику якості – це родинні студентські династії та професійні вершини, до яких зростають наші випускники! Чекаємо на Вас у нашій дружній університетській родині!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget