Початок практики слюсарно-ремонтної у здобувачів вищої освіти І курсу спеціальності 208 «Агроінженерія» та 015 «Професійна освіта (Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства)» на базі ДП «Миколаївський бронетанковий завод»

    З метою закріплення теоретичних знань з усіх розділів курсу «Матеріалознавство і технологія конструкційних матеріалів», формування та розвиток професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень із відповідного напрямку діяльності фахівців спеціальності 208 «Агроінженерія» та 015 «Професійна освіта (Технологія виробництва і переробка продуктів сільського господарства)» кафедра загальнотехнічних дисциплін щорічно співпрацює із ДП «Миколаївський бронетанковий завод». На базі цього підприємства проводиться навчальна практика, що передбачає отримання здобувачами вищої освіти І курсу навичок роботи за профілем навчання (слюсар механоскладальних робіт). На заводі виконується капітальний ремонт танків, бронетранспортерів, розвідувально-дозорних машин, розробка броньованих санітарних машин та пересувних блок-постів.
    06 липня 2020 року розпочато навчальну практику – слюсарно-ремонтну. Під час проходження практики здобувачів вищої освіти поділено на робочі групи, що дає поштовх до різностороннього обговорення робочого процесу та здобутих вмінь.
    Практичні навички роботи, отримані здобувачами вищої освіти в період проходження практики, є одним із важливих елементів підготовки фахівця інженера-механіка.
    Тож, протягом навчальної практики здобувачі вищої освіти мають нагоду продемонструвати набуті за час навчання у закладі вищої освіти теоретичні знання і навички та здобути практичний досвід на виробництві.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget