Майбутні технологи з виробництва і переробки продукції тваринництва набувають практичних навичок із годівлі тварин

У період із 30.06.2020 по 04.07.2020 здобувачі вищої освіти ІІ курсу освітньої спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» СВО «Бакалавр» денної форми навчання під керівництвом доц. Галушко І.А. та доц. Каратєєвої О.І. пройшли навчальну практику із «Годівлі тварин і технології кормів» на базі «Південний племконецентр» ДП «Конярство України» м. Миколаїв.
Спеціалісти господарства ознайомили здобувачів вищої освіти із:
· загальною характеристикою господарства;
· штатом господарства, функціональними обов’язками робітників;
· діючою технологією утримання коней;
· основними видами кормів та їх класифікацію;
· технологією виробництва кормів у господарстві та їх використання в годівлі коней;
· підготовкою кормів до згодовування;
· раціонами годівлі коней різних статево-вікових груп;
· зоотехнічним і ветеринарним контролем за поживністю і якістю кормів у господарстві.
Здобувачі вищої освіти під час навчальної практики закріпили здобуті теоретичні знання, отримали багато цікавої і корисної інформації, а також мали змогу спостерігати за спортивними тренуваннями коней. 
Колектив кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології висловлює вдячність керівництву та фахівцям «Південний племконецентр» ДП «Конярство України» за надану можливість практичної підготовки студентів.








факультет ТВППТСБ, кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget