Фаховий онлайн-курс «UKRSIB praktyka online» для студентів обліково-фінансового факультету

Навчальна практика із фаху для студентів спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Облік і оподаткування» стала корисною можливістю пройти безкоштовний фаховий онлайн-курс «UKRSIB praktyka online», про що свідчать отримані сертифікати.
Оскільки курс розрахований на студентів, які цікавляться сферою фінансів та вивчають банківську чи страхову справу, то його із захопленням пройшли всі студенти 1-5 курсу обліково-фінансового факультету спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» та студенти 2 курсу спеціальності 071 «Облік і оподаткування», здобуваючи безліч корисних практичних знань.
Інтерактивний курс складається із семи розділів і містить практичні поради та ситуаційні завдання для розвитку практичних навиків, пізнавальні відео та запитання.
Карантин та дистанційна форма проходження навчальної практики із фаху не стали перешкодою для здобуття фахових знань студентами, адже, хто хоче навчитися, той шукає шляхи, а не причини! Успіхів всім, нових здобутків та фахового зростання!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget