Науково-дослідна робота аспірантів та НПП кафедри рослинництва та садово-паркового господарства в польових умовах

Для аспірантів та науково-педагогічних працівників кафедри рослинництва та садово-паркового господарства початок липня відзначився посиленою працею в польових умовах практично на всіх культурах. Достатня кількість вологи та надмірно високі температури призводять до дуже активного росту бур’янистої рослинності, шкідників та хвороб, що завдає клопоту працівникам сільськогосподарської галузі. На аспірантських дослідах та на польових дослідах за держбюджетною тематикою «Інноваційні еколого-безпечні технології вирощування соргових культур для забезпечення альтернативних джерел енергії» доводиться застосовувати як хімічні засоби захисту рослин.

Завідувач кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Коваленко О.А., професор кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Федорчук М.І. та аспірант першого року навчання Задорожній С. при визначенні забур’яненості посівів сорго та проведенні хімічної прополки

…так і механічні обробки.

Проведений міжрядний обробіток посівів сорго

На дослідному полі філії кафедри аспірант першого року навчання Кваско Г.Е. проводить біометричні спостереження за новою культурою чорнушкою дамаською (Nigella damascena).
Фіксація біометричних показників рослин

Чарівна квітка піддослідної культури

факультет агротехнологій, кафедра рослинництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget