Визначення якості зерна на базі лабораторії кафедри виноградарства та плодоовочівництва

Студенти-заочники факультету агротехнологій Миколаївського НАУ, які займаються у науковому гуртку «Технолог»: агрономи Чупіра Р.П. з ФГ «Нива» Братського району Миколаївської області і Ланіна К.О. з ПСП «Агрофірма «Роднічок» Вітовського району, експерт АТ «Миколаївський портовий елеватор» Дяченко Г.Ю. та співробітник Миколаївського обласного центру з гідрометеорології Королькова А.Ю. зібралися в лабораторії кафедри виноградарства та плодоовочівництва щоб визначити якість зерна сільськогосподарських культур нового врожаю. Після проведених лабораторних досліджень студенти відмітили, що не дивлячись на складні погодні умови такі культури як ячмінь ярий і озимий, горох, овес та дозрілі посіви пшениці озимої сформували зерно високої якості.
Як зауважив завідувач кафедри виноградарства та плодоовочівництва, кандидат с.-г. наук, доцент Дудяк І.Д., завдяки наявності у Миколаївському НАУ навчально-науково дослідної лабораторії науково-педагогічні працівники кафедри і студенти можуть успішно і, головне, достовірно визначати якість зерна (насіння) всіх сільськогосподарських культур. Також ми організовуємо і проводимо курси підвищення кваліфікації фахівців із визначення якості продукції рослинництва. Запрошуємо зацікавлених осіб до співробітництва.




факультет агротехнологій, кафедра виноградарства та плодоовочівництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget