Членство викладачів МНАУ в Громадській організації «Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України»

Федерація аудиторів, бухгалтерів і фінансистів АПК України (ФАБФ) продовжує здійснювати активну підтримку бізнес-партнерів в аграрному секторі економіки.
Головною метою ФАБФ є об’єднання зусиль членів Федерації для сприяння розвитку та підвищення статусу професій бухгалтера та фінансиста, сприяння розробці нових і вдосконаленню діючих механізмів організації та методології фінансів, бухгалтерського обліку, контролю та аудиту в агропромисловому виробництві. 
З метою вирішеня завдань ФАБФ співпрацює з державними органами влади, професійними організаціями, екзаменаційною мережею CIPA-EN в Україні та науково-навчальними закладами, в тому числі з Миколаївським національним аграрним університетом.
Членами ФАБФ від Миколаївського національного аграрного університету є: д-р екон. наук, професор М. В. Дубініна; д-р екон. наук, професор О. М. Вишневська; д-р екон. наук, професор Н. М. Сіренко; д-р екон. наук, професор Н. В. Потриваєва; д-р. екон. наук, доцент О. М. Усикова; д-р екон. наук, доцент Т. І. Лункіна; канд. екон. наук, доцент А. В. Бурковська; канд. екон. наук, доцент Л. А. Козаченко; канд. екон. наук, доцент В. В. Кузьома та інші.
Участь професіоналів у заходах Федерації сприяє врахуванню національних інтересів при запровадженні у вітчизняну практику міжнародних принципів сільськогосподарського обліку, розробці та впровадженню національних положень (стандартів), інструкцій, методик і рекомендацій із питань обліку, звітності, фінансів та  аудиту.



обліково-фінансовий факультет, кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget