Серія вебінарів Scopus Elsevier для науковців інженерно-енергетичного факультету

    2 липня 2020 року на платформі BrightTALK відбувся вебінар від Scopus Elsevier, тема якого була присвячена знайомству зі Scopus. На вебінарі було представлено огляд та доведена основна інформація про найбільшу в світі бібліографічну базу даних Scopus. Для чого вона призначена, який контент містить? Як зареєструватись та працювати з даними у Scopus? ScienceDirect та профіль автора у Scopus. Лектором виступила офіційний тренер компанії Elsevier М. Назаровець.
В результаті успішного проходження канд. техн. наук, доцент Марченко Дмитро Дмитрович отримав сертифікат про участь у вебінарі на платформі BrightTALK.
    Доречно додати, що Миколаївському національному аграрному університету надано доступ до міжнародних наукометричних баз даних Scopus та Web of Science, а також отримано повнотекстовий доступ до найбільшого наукового видавництва Springer Nature. Колекція містить понад 2 тис. найвпливовіших світових англомовних журналів з різних галузей знань. Понад 1,5 тис. з них індексуються базами даних Scopus та Web of Science і належать до категорії журналів перших двох квартилів (Q1, Q2).


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget