Навчальна практика «Правове регулювання господарських відносин» на кафедрі публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

З 30 червня 2020 р. по 24 липня 2020 р. здобувачі вищої освіти ІІ курсу факультету менеджменту проходять навчальну практику «Правове регулювання господарських відносин» (далі – Практика), яка є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальностей 073 «Менеджмент», 281 «Публічне управління та адміністрування», 051 «Економіка». Навчальна практика передбачена навчальним планом, базується на Положенні про проведення практик студентів у Миколаївському національному аграрному університеті № 104/1-0 від 31.05.2017р. та на чинних засадах державного регулювання проходження практики.
Метою Практики є засвоєння здобувачами вищої освіти основних принципів та положень Господарського права та формування у них, на базі одержаних у вищому навчальному закладі знань, професійних умінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в практичній діяльності.
Практика проходить дистанційно з використанням середовища системи дистанційного навчання Moodle Миколаївського національного аграрного університету. Програма проходження Практики передбачає виконання 20 завдань, які включають в себе різні питання, а саме: дослідження нормативно-правового забезпечення діяльності фізичної та юридичної особи; визначення умов відкриття та характеристика основних положень господарської діяльності підприємства (правового забезпечення діяльності підприємства, правового регулювання трудових відносин, договірної та інвестиційної діяльності підприємства, господарсько-правової відповідальності підприємства та інші); умови припинення господарської діяльності підприємства тощо.
У процесі роботи керівник Практики доктор економічних наук, доцент Федосєєва Г.С. відповідає на запитання здобувачів вищої освіти, надає необхідні консультації, за допомогою програми Viber, яка дозволяє здійснювати груповий дзвінок.
Здобувачі вищої освіти з розумінням ставляться до ситуації, яка відбувається сьогодні у світі і відчувають на собі велику відповідальність за здобуття знань, які їм будуть потрібні в подальшому. А тому виконують завдання навчальної практики старанно.
Викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки бажають здобувачам вищої освіти наснаги у виконанні поставлених завдань та успішного проходження навчальної практики.
Будьте здорові у цей нелегкий для кожного з нас час!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget