Виробнича практика як важливий етап підготовки справжніх фахівців

17 липня у студентів 3-го курсу обліково-фінансового факультету спеціальності 071 «Облік і оподаткування» закінчилася тритижнева виробнича практика із фінансового обліку. Виробнича практика із фінансового обліку є вагомою складовою освітнього процесу й важливим етапом у підготовці фахівців, оскільки відбувається у формі адаптації студентів до умов та характеру майбутньої професії та передбачає набуття практичних навиків роботи організації та ведення обліку активів, зобов’язань та капіталу, а також складання звітності конкретного підприємства. 
Об’єктами виробничої практики є господарсько-фінансова діяльність аграрних підприємств Миколаївської та Кіровоградської областей. Значна частина обраних для проходження практики підприємств є філіями кафедри обліку і оподаткування на виробництві, з якими підписано відповідні договори та спільно здійснюється освітня та наукова діяльність. Такими підприємствами є ТОВ «Золотий Колос» Вітовського району, ФГ «Росток 2006» Миколаївського району, ФГ «Гавенко І.В.» Єланецького райну, ПСП «Агрофірама «Роднічок» Вітовського району та інші.
Студенти отримали завдання і методичні рекомендації із проходження практики та оформлення звіту з практики, пройшли інструктаж із техніки безпеки. Для захисту звітів та обговорення результатів виробничої практики передбачено проведення підсумкової конференції. За будь-яких умов навчання з 1 вересня 2020-2021 н.р. конференцію обов’язково буде проведено в очній чи дистанційній формі. 
Бажаємо студентам натхнення для закінчення оформлення звіту з практики, а також гарно відпочити та набратися сил для подальшого отримання фахових знань!


обліково-фінансовий факультет, кафедра обліку і оподаткування

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget