Вебінар із питань якості харчових продуктів

8 липня 2020 року науково-педагогічні працівники кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва Миколаївського НАУ взяли участь у вебінарі на тему «Харчове шахрайство та захист продуктів харчування» в режимі Zoom. Аудитор із харчової безпеки Соколов Іван Георгійович ознайомив із інформацією щодо харчового шахрайства, захисту та фальсифікації харчових продуктів. Крім того, розглядалися питання щодо вимог захисту харчових продуктів відповідно до PAS 96, BRCGS, FSSC 22000, IFS.
Отримана інформація та презентаційний матеріал будуть використовуватися у навчальному процесі та науковій роботі здобувачами вищої освіти освітньої спеціальності 181 – «Харчові технології»  та науково-педагогічними працівниками кафедри.





Кафедра технології переробки, стандартизації і 
сертифікації продукції тваринництва.

факультет ТВППТСБ, кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget