Співпраця МНАУ із сектором освіти Єланецької райдержадміністрації

Триває безперервний зв'язок науково-педагогічних працівників кафедри українознавства із випускниками Єланецького району. Велику допомогу в цій роботі надає керівник сектора освіти Єланецької райдержадміністрації Єланецького району Світлана Головань. Конструктивний діалог із представниками сектора освіти Єланецької райдержадміністрації сприяють порозумінню із вступниками до Миколаївського НАУ, вирішенню організаційних питань, підтримці впевненості випускників у досягненні ефективних результатів.
01 липня в онлайн-режимі відбулася традиційна нарада науково-педагогічних працівників кафедри українознавства, зокрема проректора із виховної роботи, доцента Наталії Шарати та завідувача кафедри, доцента Тетяни Березовської із Світланою Головань. Було обговорено питання значних обсягів державного замовлення у Миколаївському національному аграрному університеті. Зокрема на такі спеціальності як: «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва», «Агрономія», «Агроінженерія» обсяг прийому для безкоштовного навчання становить не менше 50-70 % від ліцензійної кількості. Щороку є бюджетні місця й на інші спеціальності. Крім того, у Миколаївському НАУ є всі умови для всебічного розвитку особистості.
Запрошуємо всіх вступати до Миколаївського національного аграрного університету та здобувати якісну затребувану освіту на ринку праці.






кафедра українознавства, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget