Виїздне лекційне заняття в умовах ННПЦ МНАУ

21 жовтня 2024 року, кандатом технічних наук, доцентом Василем Грубанем було організоване виїздне лекційне заняття в умовах ННПЦ МНАУ з дисципліни «Новітні механізовані технології» для здобувачів вищої освіти 4 курсу. 

Лектор розповів про роботу сучасної сівалки MZURI WORLD, яка є прикладом високотехнологічного обладнання для сільського господарства. Особливу увагу він приділив технології Pro-Till, яка дозволяє здійснювати одночасну обробку ґрунту та посів. Ця технологія включає безплужну підготовку ґрунту, що зменшує ерозію, зберігає вологу та сприяє підвищенню врожайності, зупинився на поясненні конструктивних особливостей сівалки Mzuri, яка завдяки своїй багатофункціональності виконує кілька операцій за один прохід, зменшуючи витрати пального та робочого часу.

Також кандидат технічних наук, доцент ознайомив здобувачів із перевагами, такими як точність висіву, ефективність на різних типах ґрунту та можливість працювати в умовах мінімального обробітку ґрунту. 

Під час лекції здобувачі вищої освіти виявили велику зацікавленість, ставлячи численні запитання щодо технічного обслуговування та переваг сівалки MZURI.





кафедра тракторів та сільськогосподарських машин,інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget