«ПРОТИДІЯ НАСИЛЬСТВУ У СІМЕЙНИХ СТОСУНКАХ» - ТЕМА ЗУСТРІЧІ ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ

16 жовтня 2024 року здобувачі вищої освіти  факультету менеджменту першого, другого та третього року навчання мали змогу взяти участь у інформаційно-просвітницькому заході, приуроченому темі протидії насильству у сімейних стосунках, який був організований відділом гуманітарних питань та спорту адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради за запрошенням кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки. 
Основною метою заходу було підвищення обізнаності студентів щодо проблеми насильства у сім'ї, його видів, форм та методів протидії. Модератор заходу, головний спеціаліст відділу гуманітарних питань та спорту адміністрації Заводського району Миколаївської міської ради, Наталія Купрасова, акцентувала увагу на важливості своєчасного виявлення та попередження подібних випадків, а також розповіла про юридичні механізми захисту постраждалих.
Зустріч супроводжувалась мультимедійною презентацією, під час якої доповідачі наочно представили ключові аспекти теми, дізналися про види та форми насильства у сім’ї, а також отримали рекомендації щодо шляхів боротьби з ним. Особливу увагу було приділено ролі молоді у зміні соціальних стереотипів та підвищенні рівня культури взаємодії у сімейних відносинах.
Колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки щиро дякує пані Наталії Купрасовій за інформативну зустрічі, а також здобувачам вищої освіти за їхню активність та інтерес до обговорюваної теми!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget