Профорієнтаційна робота в ліцеях міста Вознесенськ

Вибір професії – це один із найважливіших та найвідповідальніших кроків у житті. Людина зможе вчитися і працювати із задоволенням лише якщо цей вибір зроблений правильно.

З метою допомогти майбутнім абітурієнтам зорієнтуватися із вибором професії та закладу освіти, 15 жовтня 2024 року науково-педагогічними працівниками кафедри технології виробництва продукції тваринництва Луговим Сергієм Івановичем та Калиниченко Галиною Іванівною, психологом Башою Ольгою Рубенівною та здобувачкою вищої освіти Лойко Світланою було відвідано три ліцеї міста Вознесенськ: ліцей №10, ліцей «Інсайт» та ліцей №8.

Під час зустрічей із випускниками Ольга Баша провела тренінг «Мій усвідомлений вибір професії», який дав можливість випускникам усвідомити важливість правильного вибору майбутньої професії. Сергій Луговий та Галига Калиниченко презентували можливості, які надає своїм здобувачам Миколаївський національний аграрний університет. Зокрема, майбутнім абітурієнтам було надано детальну інформацію щодо спеціальностей, підготовка за якими здійснюється в МНАУ, можливостей практичної підготовки, дуального навчання, важливості навчання на підготовчих курсах, які організовано в університеті. 

Щодо особливостей студентського життя, можливостей творчої самореалізації, організації побуту та дозвілля студентів детальну інформацію надала здобувачка вищої освіти Світлана Лойко.

Висловлюємо щиру вдячність адміністрації та педагогічним працівникам ліцеїв №10, «Інсайт» та №8 за сприяння у проведенні профорієнтаційної роботи та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.

 













факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget