Подяка за системи зберігання енергії

Миколаївський національний аграрний університет отримав від благодійної організації Direct Relief (США) та благодійної організації "Благодійний фонд Євгена Пивоварова" за координації Міністерства  цифрової трансформації України 5 інтегрованих систем зберігання та передачі енергії.

Такі системи передбачені задля забезпечення безперебійного енергопостачання об'єктів критичної та соціальної інфраструктури у разі блекаутів або перебоїв в енергомережі.

В умовах частих та тривалих відключень електроенергії це стане значною підтримкою для  повноцінного функціонування університету, адже дозволить забезпечити безперервність освітнього процесу та сприятиме зміцненню енергонезалежності закладу.

Висловлюємо щиру вдячність американській благодійній організації Direct Relief, благодійній організації "Благодійний фонд Євгена Пивоварова" та Міністерству цифрової трансформації України за надану актуальну допомогу, яка особливо важлива задля сталого проходження осінньо-зимового періоду 2024-2025 років! Дякуємо за вміння та бажання підтримувати! Сподіваємося на нашу подальшу плідну співпрацю!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget