Кураторська година в групі АМН 1/1

10 жовтня 2024 року МНАУ куратор 1-го курсу АМН доцент кафедри виноградарства та плодоовочівництва Валентина Федорчук провела кураторську годину в онлайн режимі на тему: «Україна варта миру».  

На порядку денному зустрічі, звісно, наш навчальний фронт, стан здоров’я та самопочуття учасників навчального процесу, правила поведінки під час оголошення сигналу «Повітряна тривога». Життя в умовах воєнного часу складне і тому важливо нагадувати студентам про правила поведінки під час воєнних дій. Куратор наголосила на обов’язковому відвідуванні занять, а також на своєчасному виконанні завдань із навчальних дисциплін, нагадала про здачу звіту з навчально-науково-дослідної практики. Студенти були проінформовані про проведення на факультеті VII Міжнародної науко-практичної конференції «Розвиток аграрної галузі та впровадження наукових досліджень у виробництво», яка буде проводитись 17-18 жовтня 2024 року. Куратор запропонувала написати тези доповідей на актуальні теми і прийняти участь в конференції, а також взяти участь у безкоштовних курсах навчального центру «Агрокебети PRO: зернові та олійні», для підготовки та перепідготовки фахівців у секторах зберігання та переробки зернових та олійних.

На закінчення зустрічі куратор побажала міцного здоров’я та мирного неба, а також подякувала нашим захисникам та захисницям, що боронять нашу рідну землю!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget