ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОІНЖЕНЕРІЇ

16 жовтня 2024 представники кафедри біотехнології та біоінженерії Миколаївського НАУ у складі в.о. завідувачки кафедри, доцентки Олени КАРАТЄЄВОЇ, асистенки Ірини ЛЮТОЇ та здобувачки вищої освіти ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія» Анастасії БОДЮЛ провели профорієнтаційну роботу серед випускників 11-их класів Новоодеської ОТГ (ліцеї №1 та №3) та Костянтинівської ОТГ (Новопетрівський ліцей).

Учням було надано інформацію про Миколаївський національний аграрний університет, який є лідером серед закладів вищої освіти України. Майбутніх випускників заочно ознайомили з факультетами університету, особливостями навчання за різними спеціальностями, науковою та виховною роботою, побутовими умовами проживання і харчування студентів, можливостями проходження виробничих практик за кордоном. 

Значну увагу приділили курсам із підготовки до НМТ та проведення олімпіад на базі університету, що дає змогу випускникам мати додаткові переваги при вступі до університету. 

Проведена зустріч із учнями ліцеїв надала можливість безпосереднього спілкування, що сприяє можливості зробити правильний вибір при обранні закладу вищої освіти для подальшого навчання. Чекаємо випускників ліцеїв у Миколаївському національному аграрному університеті для подальшого плідного спілкування і навчання за обраними спеціальностями. 

Колектив кафедри щиро вдячний керівникам ліцеїв за підтримку та теплий прийом. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом!






Кафедра біотехнології та біоінженерії 

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget