Тренінг «Мій усвідомлений вибір професії » в межах профорієнтаційної роботи в Баштанському ліцеї №2

16 жовтня 2024 року Миколаївський НАУ організував виїзний тренінг для випускників Баштанського ліцею №2 на тему: «Мій усвідомлений вибір професії». Тренінг провели завідувач кафедри тракторів та СГМ, експлуатації і ТС, кандидат технічних наук, доцент Василь Грубань, разом із практичними психологинями Ганною Каськовою та Ольгою Баша.

З вітальним словом виступив кандидат технічних наук, доцент Василь Грубань, який детально ознайомив учнів із спеціальностями Миколаївського національного аграрного університету. Він також наголосив на важливості підготовчих курсів до НМТ, що проводяться на базі МНАУ, розповів про дуальну форму навчання та можливості працевлаштування на підприємствах із гідною заробітною платою.

Після цього психологині Ганна Каськова та Ольга Баша провели тренінг, під час якого учні із захопленням брали участь у психологічних іграх і активно відповідали на запитання в ігровій формі. Наприкінці заходу вони висловили бажання відвідати Миколаївський НАУ з екскурсією. 

Посприяла зустрічі директорка Баштанського ліцею №2 Інна Борисівна Лещенко. 

Це був чудовий захід, спрямований на допомогу учням у визначенні професійного шляху. Завдяки інтерактивному підходу та участі фахівців учні отримали корисну інформацію, а також можливість глибше дізнатися про навчальні програми та майбутні кар’єрні можливості. 

Щиро дякуємо за співпрацю та можливість проведення спільних заходів.




інженерно-енергетичний факультет,кафедра тракторів та сільськогосподарських машин

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget