Податковий менеджмент в дії: візит майбутніх магістрів менеджменту до ДПС Миколаївщини

7 жовтня студенти здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності "Менеджмент" отримали унікальну можливість зануритися в роботу Головного управління ДПС у Миколаївській області. Візит до податкової служби став справжнім відкриттям для молодих фахівців, які планують будувати свою кар'єру в управлінні та адмініструванні.

Заступник начальника управління Ольга Купчишина розповіла про ключові завдання податкової служби, її структуру, та зокрема наголосила на важливості ефективного менеджменту в умовах воєнного часу. Студенти дізналися про організацію сервісного обслуговування платників податків, а також про надання адміністративних та консультаційних послуг.

Не менш цікавими виявилися розповіді провідних спеціалістів управління, які поділилися своїм досвідом і пояснили функціональні обов'язки кожного структурного підрозділу. Це допомогло студентам краще зрозуміти практичні аспекти податкового менеджменту.

Завершилася зустріч жвавою дискусією, під час якої молоді менеджери отримали ґрунтовні відповіді на всі запитання. 

Дякуємо керівництву Головного управління ДПС у Миколаївській області за приділений час та активну участь у підготовці майбутніх спеціалістів.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget