Онлайн-зустріч з майбутніми випускниками Миколаївського ліцею №40

Кафедрою фінансів, банківської справи та страхування МНАУ було організовано онлайн-зустріч з майбутніми випускниками Миколаївського ліцею  №40 Миколаївської міської ради.
Викладачі кафедри розповіли учасникам зустрічі про навчання у вищому навчальному закладі, яке має безліч переваг, що відкриваються перед ними у вигляді  нових можливостей для професійного та особистісного розвитку (поглиблені знання, кар'єрні перспективи, можливість розвитку професійних зв'язків, стажування та практика,  можливість розвитку soft skills, фінансова стабільність тощо);  поділилися інформацією про швидкий доступ до інформаційних ресурсів університету, зокрема, сайту приймальної комісії та Навчально-наукового центру професійної орієнтації, а також розповіли про спеціальності, які можна опанувати в МНАУ.
Відповідальний секретар приймальної комісії МНАУ Євген Баркар ознайомив майбутніх випускників зі специфікою навчання в МНАУ у 2024-2025 навчальному році, правилами вступу 2024 року та перспективами вступної кампанії 2025 року.  
Школярі також отримали інформацію про переваги підготовчих курсів та участь у Всеукраїнській предметній олімпіаді МНАУ, які значно підвищують шанси на вступ за обраною спеціальністю до  Миколаївського національного аграрного університету. 
Здобуття вищої освіти — це інвестиція у майбутнє, яка надає як професійні переваги, так і можливості для особистісного росту та реалізації в сучасному суспільстві. Запрошуємо на навчання до Миколаївського національного аграрного університету!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget