Профорієнтаційна робота кафедри ветеринарної медицини та гігієни

Профорієнтаційна робота серед учнів Щербанівського ліцею ім. М.М. Рябошапки Дорошівської сільської ради Вознесенського району.

15 жовтня 2024 року відбувся профорієнтаційний захід на базі Щербанівського ліцею ім. М.М. Рябошапки, у якому взяли участь здобувачка вищої освіти Надія ПРАСОВА та доцент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Миколаївського НАУ Стах КОТ. 

Із вітальним словом від студентства факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології виступила Надія ПРАСОВА, яка розповіла про умови навчання та досягнення студентів  Миколаївського національного аграрного університету. 

Доцент Стах КОТ поінформував про напрями підготовки за різними спеціальностями, проведення Всеукраїнської олімпіади Миколаївського НАУ, роботу підготовчих курсів, умови вступу та навчання в університеті.

Учні та вчителі ліцею ставили запитання стосовно особливостей вступу та навчання за окремими спеціальностями.

Висловлюємо слова щирої подяки Ірині Устич, директорці Щербанівського ліцею ім. М.М. Рябошапки та усьому педагогічному колективу за співпрацю із Миколаївським національним аграрним університетом!






Кафедра ветеринарної медицини та гігієни МНАУ

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget