Відкрите практичне заняття з дисципліни «Конфліктологія і психологія управління» від експерта продажів

У вересні 2024 року здобувачі вищої освіти, що опановують освітньо-професійну програму «Менеджмент» другого (магістерського) рівня, взяли участь у відкритому практичному занятті з дисципліни «Конфліктологія і психологія управління». Особливістю заходу стала участь запрошеного експерта – керівника відділу продажів компанії «New Pack» Роберта Лукащука, який поділився цінним практичним досвідом на тему «Конфліктність та психологія спілкування з клієнтами».

Роберт Лукащук розповів про джерела конфліктів у відносинах з клієнтами, провів психологічний аналіз поведінки клієнтів та поділився стратегіями налагодження відносин із різними типами покупців. Його практичні поради щодо уникнення конфліктних ситуацій викликали жвавий інтерес серед студентів. Майбутні магістри менеджменту отримали унікальну можливість дізнатися про ефективні підходи до роботи з клієнтами, що дозволить їм успішно застосовувати ці знання у своїй майбутній кар'єрі.

Висловлюємо щиру подяку Роберту Лукащуку за натхненний виступ, який продемонстрував, наскільки важливим є поєднання теоретичних знань з реальним бізнес-досвідом.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget