Проблеми ведення підприємницької діяльності в умовах війни: гостьова лекція зі стейкхолдером, керівником ТОВ «Богард»

30 вересня 2024 року здобувачі вищої освіти факультету менеджменту мали унікальну нагоду відвідати гостьову лекцію на актуальну тему – «Проблеми ведення підприємницької діяльності в умовах війни». Лектором виступив засновник та керівник ТОВ «Богард», компанії, що займається наданням послуг в сфері промислового і цивільного будівництва, Дмитро Клим.

У своїй промові Дмитро Клим детально розповів про реалії ведення бізнесу в умовах війни: від викликів на загальнодержавному рівні до труднощів, з якими стикаються безпосередньо всередині підприємства. Спікер окреслив питання, пов'язані з оподаткуванням, плинністю кадрів, фінансовою стабільністю компанії, що стало потужною платформою для обговорення. Також учасники лекції отримали важливі знання щодо перспектив розвитку інжинірингових послуг в Україні та інноваційних рішень, які ТОВ «Богард» вже впроваджує для подолання кадрових труднощів.

Лекція вийшла надзвичайно практичною та корисною для майбутніх менеджерів, адже вони змогли побачити реальні приклади ухвалення стратегічних рішень у кризових умовах.

Висловлюємо щиру подяку Дмитру Климу за змістовну лекцію і сподіваємося на подальшу співпрацю.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget