КУРАТОРСЬКА ГОДИНА «СВІТ МОЇХ ЗАХОПЛЕНЬ»

Сьогодні, щоб влаштуватися на роботу в солідну фірму в резюме, крім професійних навичок, потрібно вказувати свої захоплення. Адже хобі багато може розповісти про людину, її якості, схильність до ризику, ставлення до життя, до оточуючих, до свого здоров’я. 

Людина, яка має захоплення, більш впевнена в собі, задоволена життям, спокійніше переживає службові негаразди, бо в неї завжди є справа для самоствердження і здоровий спосіб зняти стрес. Психологи з'ясували, що хобі допомагає людям самореалізуватися.

Щоб дізнатися, які захоплення мають здобувачі вищої освіти академічної групи БТ 1/1 10 жовтня 2024 року на кафедрі біотехнології та біоінженерії Миколаївського НАУ було проведено кураторську годину на тему «Світ моїх захоплень». 

Метою заходу було ознайомити студентів зі світом захоплень, показати значення хобі в житті людини та вплив захоплення на формування характеру людини. 

Під час зустрічі здобувачі вищої освіти презентували свої захоплення, що допомогло їм краще пізнати один одного, адже, як виявилося, вони мають багато спільних інтересів.

Бажаю, щоб кожен із вас знайшов собі захоплення до душі, і тоді минеться нудьга, ви шкодуватимете, що доба має лише 24 години. Тож захоплюйтеся, творіть!




Куратор групи БТ 1/1, асистентка кафедри біотехнології та біоінженерії

Ірина ЛЮТА 

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget