Якісно проведені лабораторні заняття є обов’язковою частиною освітнього процесу у закладах вищої освіти. Саме вони допомагають студентам ефективно закріпити теоретичні знання та розвинути реальні практичні навички за спеціальністю.
1 жовтня 2024 року в межах навчальної дисципліни «Основи фізіології харчування» асистентом Вадимом Посухіним для здобувачів вищої освіти групи ХТ 2/1 проведено лабораторну роботу на тему: «Дослідження ролі печінки в процесі травлення». За результатами заняття присутні студенти ознайомилися та взяли активну участь у дослідженні і вивченні таких питань:
- фізіологічні особливості печінки, її роль в процесі травлення;
- анатомія та морфологія печінки: будова, кровопостачання, іннервація;
- хвороби печінки: симптоми та методи діагностики.
Саме практичний підхід дозволяє викликати у студентської молоді реальний інтерес, бажання та ініціативу до навчання, і в подальшому ці якості відіграватимуть надзвичайно важливу роль у власній освітній та трудовій діяльності.
Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Вадим ПОСУХІН
Дописати коментар