Участь викладачів-біотехнологів у Міжнародній науково-практичній конференції

03-04 жовтня 2024 р. викладачі кафедри біотехнології та біоінженерії Миколаївського НАУ – професор КРАМАРЕНКО Сергій Сергійович, доценти ЮЛЕВИЧ Олена Іванівна та Крамаренко Олександр Сергійович і асистент ЛЮТА Ірина Миколаївна взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ СУЧАСНОЇ БІОЛОГІЇ, ТВАРИННИЦТВА ТА ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ», присвяченій 100-річчю від дня народження доктора біологічних наук, професора, академіка УААН, заслуженого діяча науки і техніки України, директора Інституту біології тварин НААН з 1972 по 1993 р. Петра ЛАГОДЮКА (08.06.1924-17.02.1994), що відбувалася на базі Інституту біології тварин НААН (м. Львів).

Було заслухано низку доповідей провідних фахівців України та закордонних науковців щодо різноманітних питань біології тварин, тваринництва та ветеринарії від впливу на організм щурів енергетичних напоїв до біоінформаційного аналізу білків-шаперонів в клітині під час теплового стресу. 

Науковці МНАУ представили усну доповідь на тему «Асоціація між тривалістю поросності свиноматок та ознаками їх гнізда при народженні: мета-аналіз» (доцент Крамаренко О.С., професор Крамаренко С.С.). Крім того, доцентом Юлевич О.І. була представлена стендова доповідь на тему «Ефективність застосування пробіотику в годівлі підсисних та відлучених поросят».

Конференція пройшла в творчій атмосфері, всі доповіді були дуже цікавими та активно обговорювалися науковим загалом.





факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget