Участь науково-педагогічних працівників факультету у конференції з неформальної освіти

2 жовтня 2024 року науково-педагогічні працівники факультету агротехнологій – завідувач кафедри ґрунтознавства та агрохімії, професор Михайло Федорчук, голова науково-методичної комісії, доцентка Тетяна Манушкіна, старша викладачка кафедри ґрунтознавства та агрохімії Надія Колояніді та асистентка кафедри ґрунтознавства та агрохімії Анна Кувшинова взяли участь у конференції «Інноваційні практики в освіті: інтеграція неформального навчання у класичні освітні практики». Організаторами конференції виступили Управління молодіжної політики Миколаївської міської ради. Відкрив конференцію начальник управління Арсен Гаспарян. Фасилітатором зустрічі став Максим Туз, заступник начальника управління молодіжної політики. 

Під час конференції розглянули можливості впровадження елементів неформальної освіти у освітній процес, особливості зарахування результатів за освітніми компонентами у закладах вищої освіти. Учасники заходу отримали можливість поділитись досвідом та ідеями, спрямованими на підвищення ефективності навчання та адаптації до сучасних освітніх викликів. Важливим акцентом конференції стало використання інтерактивних методів і нових технологій для активізації навчального процесу, зокрема, геймифікація освітнього процесу. Обговорили шляхи подальшої співпраці у царині неформальної освіти та профорієнтаційної роботи. 

Захід став платформою для обміну інноваційними підходами та стимулювання розвитку нових форм взаємодії між викладачами, студентами та управлінням молодіжної політики, що допоможе удосконалити освітні практики в Миколаєві.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget