Практичне заняття з Плодівництва в умовах виробництва

03.10 24 року професором М. О. Самойленком та асистентом В. В. Руриком було проведело чергове практичне заняття з дисципліни «Плодівництво» із здобувачами вищої освіти 4-го року навчання в умовах філії кафедри виноградарства та плодоовочівництва  Миколаївського НАУ  –   ТДВ «Зоря Інгулу» Баштанського району Миколаївської області. 

Значну допомогу в організації заняття надали спеціалісти підприємства.  Головний агроном Лукін К. В. відмітив особливість погодних умов цього року: весняні приморозки, які прийшлися на цвітіння саду, літня спека і відсутність дощів значною мірою впливали на ріст і розвиток плодових рослин.

Аналіз стану насаджень показав, що адаптивні елементи технології дозволяють в значному ступеню запобігти негативного впливу абіотичних негараздів на формування урожаю.  

Було зауважено, що особливу увагу слід приділяти захисту саду від шкідників і хвороб, раціональному застосуванню препаратів.

Проведення практичних занять в умовах виробництва дозволяє студентам закріпити теоретичні знання, отримані на лекціях в аудиторіях. Тому співпраця зі стейкохолдерами щодо практичного навчання студентів продовжиться і в подальшому. Висловлюємо щиру подяку керівництву ТДВ «Зоря Інгулу» за плідну співпрацю і надану можливість проводити практичні заняття в господарстві.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget