Участь у Міжнародній конференції 5th International Multidisciplinary Conference for Young Researchers

3 і 4 жовтня 2024 року відбулася Міжнародна конференція 5th International Multidisciplinary Conference for Young Researchers на базі Чеського університету природничих наук Czech University of Life Sciences Prague. 

Науковці з різних країн світу представили результати досліджень на п’яти наукових сесіях:

  • Суспільство і культура. Представлено дослідження про взаємодію людських суспільств і культурної динаміки, включаючи медицину, соціальну психологію, гендерні дослідження, розвиток міст тощо.
  • Рослини та сільське господарство. Дискусії були зосереджені на питаннях сталого ведення сільського господарства та їх ролі в забезпеченні стабільного постачання продовольства, рослинництва та впливу зміни клімату на сільське господарство.
  • Тварини та екологія. Показано результати вивчення тварин та їх середовищ існування, наголошуючи на поведінці тварин, екології, ветеринарії та охороні дикої природи.
  • Технології та інновації. Теми включали відновлювані джерела енергії, штучний інтелект, науку про дані та те, як інновації можуть вирішувати глобальні виклики.
  • Клімат і стійкість. Розглянуто кліматологію та сталість, наголошуючи на рішеннях і стратегіях пом’якшення зміни клімату та сприяння сталому розвитку.

Доцентка кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Тетяна Манушкіна і здобувач вищої освіти факультету агротехнологій Руслан Коваль представили доповідь на тему «Морфобіологічні особливості та продуктивність ефіроолійних рослин родини Lamiaceae в умовах Південного Степу України» на сесії «Рослини та сільське господарство».

Також на конференції організовано нетворкінг, онлайн воркшоп, фотовиставка «Краса західноафриканської савани».

Мультидисциплінарна конференція MCYR втілила дух співпраці, дослідження й інтелектуального зростання та покликана об’єднати різноманітні погляди та знання для синтезу нових наукових ідей.








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget