Професійне самовизначення: МНАУ допомагає абітурієнтам обрати свій шлях

09.10.2024 в університеті відбулася зустріч викладачів кафедри економічної кібернетики, комп’ютерних наук та інформаційних технологій з учнями Миколаївського санаторного інтернату №7 та Миколаївського ліцею №3. 

Зустріч відбулася в теплій та дружній атмосфері на факультеті менеджменту. Завідувачка кафедри Тищенко С.І. надала учням інформацію про підготовку до НМТ, запропонувала відвідувати підготовчі курси на базі університету, розповіла про спеціальності, які вони можуть отримати на різних факультетах університету, про особливості навчального процесу і перспективи оволодіння майбутньою професією.

Викладачі Кучмійова Т. С., Борян Л. О., Крайній В.О. познайомили учнів з університетом, його матеріально-технічною базою, провели екскурсію  факультетами МНАУ. Екскурсанти були в захоплені від спортивного залу та тренажерів, від спортивних досягнень наших студентів. Науково-педагогічні працівники кафедри економічної кібернетики, комп’ютерних наук та інформаційних технологій розповіли учням про культурне життя студентів, зазначили  як можна розвивати свої таланти в художній самодіяльності.  

В актовій залі перед студентами виступили декан факультету менеджменту професор Шебаніна О.В. та керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації Марценюк І.М. Потім учні приймали активну участь у тренінгу "Мій усвідомлений вибір професії", який провела Каськова Г.Л.  
 
Як показала практика, такі зустрічі  надають можливість учням зрозуміти як себе реалізувати у житті, до чого прагнути, як побудувати професійну кар'єру, адже саме МНАУ допоможе їм отримати якісну освіту, допоможе зробити перші кроки в майбутню професію!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget