Соціальні гарантії та електронні послуги: Пенсійний фонд України на лекції для здобувачів вищої освіти спеціальності «Агроінженерія»

10 жовтня 2024 року представники Головного управління Пенсійного фонду України в Миколаївській області провели інформаційну лекцію для студентів Миколаївського національного аграрного університету спеціальності «Агроінженерія».

Начальник управління по роботі з персоналом Катерина БІЛЯВСЬКА ознайомила здобувачів освіти з організацією роботи Фонду, умовами вступу на державну службу, державними соціальними гарантіями при працевлаштуванні. Студенти цікавились питанням стажування, оплатою праці, поєднанням роботи та навчання.

Валентина БОДЕНКО завідувач сектору організаційно-інформаційної роботи ознайомила присутніх з роботою порталу електронних послуг Пенсійного фонду України, видами авторизації в особистому кабінеті та коротко продемонструвала опції, якими можна скористатись на порталі. За бажанням студенти завантажили мобільний застосунок «Пенсійний фонд», авторизувавшись за допомогою ID.GOV.UA., замовили довідки та переглянули за наявності напрацьований стаж. Фахівчиня Фонду області розповіла про вимоги до стажу у 2024 році для призначення пенсії та закликала молоде покоління працювати легально.

Дякуємо Валентині БОДЕНКО та Катерині БІЛЯВСЬКІЙ за цікаву та інформативну лекцію та сподіваємось на подальшу співпрацю.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget