Зустріч здобувачів вищої освіти факультету менеджменту з фахівцями ДПС у Миколаївській області

Заступниця начальника Головного управління ДПС у Миколаївській області Ольга КУПЧИШИНА провела цікаву зустріч із здобувачами вищої  освіти Миколаївського національного аграрного університету. Посадовиця розповіла про принципи роботи служби, її структуру, акцентувала увагу на сумлінній сплаті податків в умовах воєнного стану, особливо місцевих податків, які є важливим інструментом механізму розвитку територіальних громад. Крім того, фахівчиня повідомила про негативні наслідки незадекларованої праці, необхідність проведення розрахункових операцій через зареєстровані належним чином реєстратори, можливість використання електронного формату взаємодії з податковою службою.

Під час заходу Ольга КУПЧИШИНА проінформувала студентів про реалізацію права на податкову знижку за оплату навчання, порядок та умови її отримання, застосування електронних сервісів ДПС, таких як Електронний кабінет платника податків та мобільний застосунок «Моя податкова». 

Зустріч пройшла в активній та дружній атмосфері. Студенти активно цікавились у податківців про роботу в податковій службі, отримуючи вичерпні та компетентні відповіді на свої питання.

Дякуємо фахівцям Головного управління ДПС у Миколаївській області за змістовну зустріч.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget