Участь учнів Миколаївського ліцею №51 у тренінгу «Мій усвідомлений вибір професії»

4 жовтня 2024 року для учнів 11 класу Миколаївського ліцею №51 було проведено онлайн-тренінг на тему «Мій усвідомлений вибір професії». Цей захід мав на меті допомогти майбутнім абітурієнтам зробити важливий крок до визначення свого професійного шляху.

Спікер заходу – Каськова Ганна Леонідівна, практикуючий психолог Миколаївського національного аграрного університету, яка має великий досвід у супроводі молоді на шляху до професійного самовизначення. Ганна Леонідівна розповіла учням про важливість усвідомленого підходу до вибору професії, поділилася корисними методами самопізнання та надала практичні поради щодо того, як застосувати найкращий шлях для своєї кар’єри.

До тренінгу також долучилася доцентка кафедри обліку і оподаткування МНАУ Сирцева Світлана Володимирівна, яка розповіла учням про можливості навчання в університеті та детально зупинилася на такій професії, як бухгалтер і чому дана професія є затребуваною на ринку праці.

Щиро дякуємо класному керівнику 11-го класу Тіхоновій Вікторії Володимирівні за надану можливість та організацію проведення даного заходу!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget