Профорієнтаційна робота

09 жовтня 2024 року відбулася зустріч мобільної профорієнтаційної групи в складі керівника навчально-наукового центру професійної орієнтації Ігоря Марценюка, доцента кафедри вищої та прикладної математики Євгена Борчика та студдекана інженерно-енергетичного факультету МНАУ Володимира Голубєва з випускниками   Березнегуватського ліцею  Березнегуватської селищної ради.
На зустрічі були присутні 14 випускників, класний керівник та директор   ліцею Галина Рудчик.
Спочатку Ігор Марценюк розповів про факультети університету, переваги навчання в МНАУ порівняно з іншими українськими вишами, підготовчі курси та Всеукраїнську олімпіаду МНАУ, правила прийому та оплату за навчання в МНАУ. Потім Володимир Голубєв розповів про свій шлях до МНАУ, навчання та студентське життя в університеті. Євген Борчик розповів про кафедру вищої та прикладної математики, інші кафедри інженерно-енергетичного факультету, провів анкетування випускників.
Здобувачі середньої освіти ліцею активно брали учать у бесіді, ставили безліч запитань, на які отримували вичерпні відповіді. Класний керівник та учні 11 класу виявили бажання приїхати на екскурсію до МНАУ.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget