Бінарна онлайн-лекція зі здобувачами вищої освіти освітньої програми «Професійна освіта. Цифрові технології» Академії праці, соціальних відносин і туризму

Згідно договору про співпрацю між Миколаївським національним аграрним університетом та Академією праці, соціальних відносин і туризму Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання був запрошений кафедрою інтелектуальних систем та цифрових технологій Академії праці, соціальних відносин і туризму для проведення бінарної онлайн-лекції зі здобувачами вищої освіти, які навчаються за освітньою програмою «Професійна освіта. Цифрові технології». 

Тема лекції «Цивільний захист у сучасних умовах: виклики та перспективи для України». Під час лекції Вячеслав Курепін поділився своїм досвідом з управління ризиками, забезпеченням пожежної та техногенної безпеки в закладах професійної (професійно-технічної) освіти, розповів про новітні підходи в організації цивільного захисту в умовах зростаючих загроз для національної безпеки.

Здобувачі вищої освіти отримали відповіді на питання, які їх турбували та запросили Вячеслава Курепіна до спілкування з безпекових тем воєнного часу.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget