РИНОК ПРАЦІ ШУКАЄ КАДРИ В МИКОЛАЇВСЬКОМУ НАУ

Відома світова компанія від агро-фудтех холдінгу – ПрАТ МХП відновила зв’язки з Миколаївським НАУ і провела для студентської молоді воркшоп «Молодь у фокусі: кар’єрні можливості». 10 жовтня 2024 року відбулася зустріч керівниці групи по залученню та розвитку молоді Ксенії МОТОРІНОЇ із здобувачами вищої освіти. Дистанційна форма, зрозуміло, з позицій безпеки, але зібралися представники різних спеціальностей – 211 «Ветеринарна медицина», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», 181 «Харчові технології»…

Вражаючою була інформація про потужність, сучасність та технологічну досконалість виробництв компанії, її розміщення на Євразійському континенті у різних країнах. Гордістю для нас, українців, стало і усвідомлення того, що біля 80 країн Світу закуповують продукцію компанії. А ще студентство замітило прагнення виробничників ПрАТ МХП передати досвід та реальне піклування про молодь, і розміщенням, і організованим трансфером, і порядком надання умов проживання та харчування, спортивного розвитку та відпочинку.

Привабливим для студентів факультету ТВППТСБ стали виробничі напрямки – це і технології тваринництва, і екологічна біотехнологія з біоенергетикою, і ветеринарні практики, а також цехи з виробництва відомих в країні харчових продуктів.

Перший крок від бізнеса до молоді університету зроблено…Слово за студентством… Викладачі же тільки тішяться, що відомі професіонали звернули увагу на Миколаївський НАУ і сподіваються на розвиток творчої співпраці.

Декан, професор Михайло ГИЛЬ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget