Тренінг «Мій усвідомлений вибір професій» в Південноукраїнському ліцеї №4

Обрання професії – це один із найважливіших і найвідповідальніших моментів у житті. Тільки тоді, коли цей вибір зроблено вдало, людина зможе навчатися і працювати із задоволенням.

З метою допомогти майбутнім абітурієнтам зорієнтуватися із вибором професії та закладу освіти, 18 жовтня 2024 року доцент кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Лариса Вахоніна разом із секретарем приймальної комісії Іриною Суковіциною та психологом Миколаївського НАУ Ганною Каськовою відвідали майбутніх випускників Південноукраїнського ліцею №4.

Під час зустрічей із випускниками Ганна Каськова провела тренінг «Мій усвідомлений вибір професії», який допоміг учасникам зрозуміти значущість правильного вибору кар'єрного шляху. Лариса Вахоніна та Ірина Суковіцина представили можливості, які пропонує Миколаївський національний аграрний університет. Зокрема, майбутнім абітурієнтам було надано докладну інформацію про спеціальності, за якими здійснюється підготовка в МНАУ, а також про можливості практичної підготовки, дуального навчання та важливість підготовчих курсів, організованих університетом.

Щиро вдячні за співпрацю та надану можливість організовувати спільні заходи.



інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget