Екскурсія до Миколаївського національного аграрного університету Баштанського ліцею №2

18 жовтня 2024 року до Миколаївського НАУ завітав на екскурсію Баштанський ліцей №2, яку організував канд.тех.наук, доцент Василь Грубань, за підтримки директорки Баштанського ліцею №2 Інни Лещенко.

З вітальним словом виступив перший проректор Дмитро Бабенко, який розповів про історію створення університету, спеціальності, державне та регіональне замовлення. 

Наступним виступив Ігор Марценюк, який відповідає за профорієнтаційну роботу університету. Він розповів про підготовчі курси до НМТ (національного мультипредметного тесту), можливості навчатися в Миколаївському НАУ та подальше працевлаштування на провідних підприємствах Миколаєва та південного регіону.  Далі здобувачі побачили життя головного корпусу та інших корпусів, де оцінили рівень підготовки здобувачів різних спеціальностей.

Останнім пунктом профорієнтаційної роботи був інженерно-енергетичний факультет, де кад.тех.наук, доцент Василь Грубань розповів про життя факультету, показав аудиторії, лабораторії та матеріально-технічну базу. Розповів, як проходить навчання в офлайн та онлайн-форматі, дуальну освіту та практику, яку отримують здобувачі.

Щиро дякуємо керівництву Баштанського ліцею №2 за співпрацю та організовану зустріч. Сподіваємося на подальшу співпрацю!








інженерно-енергетичний факультет,кафедра тракторів та сільськогосподарських машин

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget