Участь викладачів кафедри загальнотехнічних дисциплін у батьківських зборах ЗОШ Очаківського району

З метою проведення профорієнтаційної роботи 30.01.2021 р. асистент кафедри загальнотехнічних дисциплін О.В. Баранова відвідала батьківські збори в Чорноморській ЗОШ, а 01.02.2021 р. доцент кафедри загальнотехнічних дисциплін П.М. Полянський спільно зі студентом інженерно-енергетичного факультету групи Ен 4/1 С.А. Гнатенком відвідали батьківські збори у Куцурубській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка.
Батьки та майбутні абітурієнти були поінформовані про умови вступної компанії 2021 року, про спеціальності, професії та позитивні здобутки Миколаївського національного аграрного університету.
Було запропоновано випускникам приєднатися до участі у Всеукраїнській олімпіаді МНАУ і одержати додаткові конкурсні бали. Також нагадали присутнім, що із 1 лютого розпочинається реєстрація для участі у ЗНО-2021, до якого можна підготуватися на очних, дистанційних і заочних підготовчих курсах МНАУ.
Кафедра загальнотехнічних дисциплін висловлює подяку за плідну співпрацю класному керівнику 11 класу С.О. Бохні і директору Т.В. Пікуль Куцурубської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка та директору Чорноморської ЗОШ А.М. Сидорчук.







інженерно-енергетичний факультет,кафедра загальнотехнічних дисциплін

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget