Практична підготовка здобувачів вищої освіти обліково-фінансового факультету

 

Практична підготовка в умовах виробництва є важливою складовою освітнього процесу, яка дозволяє забезпечити закріплення здобувачами отриманих теоретичних знань, отримання фахових навичок та програмних результатів навчання за освітньою програмою. Проходження практичної підготовки в умовах виробництва дозволяє здобувачам вищої освіти отримати відповідний досвід спілкування та комунікацій у колективі, отримати досвід поведінки у  різних ситуаціях. Оцінка ситуацій та прийняття відповідних управлінських рішень, відповідальності за прийняття рішення – це можливості швидкої адаптації на робочому місці у майбутньому.
Практична підготовка здобувачів вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» передбачає отримання відповідних аналітичних компетентностей під час проходження виробничої практики з навчальної дисципліни «Аналіз господарської діяльності». Підготовлені здобувачами звітні матеріали відповідають поставленому завданню – проведення комплексної оцінки діяльності підприємства, виявлення причинно-наслідкових залежностей, вибір альтернатив, прийняття управлінських рішень.
10 лютого 2021 року було проведено звітну підсумкову конференцію за результатами практичної підготовки в умовах виробництва. Звітна підсумкова конференція була проведена із застосуванням дистанційних технологій як дискусія. Основне завдання учасників заходу полягало в оцінці різних ситуацій, виявленні причин та можливих наслідків з огляду на особливості діяльності підприємства. Кожна ситуація мала певні умови до розгляду.
Лише у дискусії народжується істина! Практичний досвід – це суттєва перевага у підготовці молодих фахівців. Дякує усім стейкхолдерам за співпрацю. Здобувачам вищої освіти – за участь у підсумковій конференції за результатами практичної підготовки в умовах виробництва. Маємо надаю, що отримані знання будуть Вам усім у нагоді. 











Деканат обліково-фінансового факультету

 

обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget