Проблематика питань охорони земель під час воєнного стану

09 квітня  2024 р. за сприяння Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, Снігова Тетяна Вікторівна – заступник начальника управління за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області, провела лекцію, на якій піднімалися питання дотримання земельного законодавства на території Миколаївської області, а саме :

- самовільного зайняття земельних ділянок та їх  використання за цільовим призначенням;

- проведення геодезичних робіт при оформленні порушень земельного законодавства;

- використання відомостей Державного земельного кадастру та Національної інфраструктури геопросторових даних при здійсненні повноважень контролю;

- питання забруднення земель побутовими відходами (несанкціоновані сміттєзвалища);

- відповідальність за знищення межових знаків земельної ділянки;

В заході взяли участь здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 193 Геодезія та землеустрій групи Г 4/1 та Г 3/1 та викладачі кафедри землеробства, геодезії та землеустрою професор Попов А.С. , ст.викладач Бульба І.О.

Учасники круглого стола закцентували  увагу актуальності та багатогранності  професії землевпорядника в сучасності.  Наприкінці відбулося жваве обговорення викликів сьогодення і надані відповіді на всі  запитання, яких задали дуже багато. 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget