Перемога у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт “Black Sea Science 2024”

Команда факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету та Державного університету імені Алеку Руссо в Бєльцах (Молдова) перемогла у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2024» за напрямком «Екологія та охорона навколишнього середовища», що проходив на базі Одеського національного технологічного університету під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association.

Наш університет представляли здобувач третього курсу Радіон Тарабанов і науковий керівник – доцент кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Тетяна Манушкіна, а університет Молдови – магістранка Александра Ротарь та науковий керівник – професор-дослiдник Борис Боінчану. Команда представила на конкурс наукову роботу на тему «Створення грунтозахисних фітоценозів ефіроолійних рослин в антропогенно трансформованих екосистемах».

На першому етапі конкурсу відбулося рецензування наукових робіт членами журі та обговорення їх онлайн на засіданнях. За кожним напрямком були визначені фіналісти, які запрошені до участі у другому етапі конкурсу.

21 березня 2024 року команда представила свою роботу на онлайн-конференції та виборола ІІ місце.

Дякуємо ректорові Миколаївського національного аграрного університету В’ячеславу Сергійовичу Шебаніну та декану факультету агротехнологій Антоніні Вікторівні Дробітько за можливість проводити наукові дослідження та презентувати їх на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт. Команді бажаємо розвитку, нових наукових досліджень та перемог! 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget