Майстер-клас «Японський десерт Mochi»

9 квітня для здобувачів спеціальності «Готельно-ресторанна справа» було проведено майстер-клас «Японський десерт Mochi», який провела професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу Ілона Піюренко.

Моті робиться з потовченого в пасту клейкого рису, особливо відомого з давніх-давен сорту мотигоме, який при довгому товченні і змочуванні набуває солодкого смаку. Традиційний процес створення таких коржів називається мотицуки, від цього і йде назва десерту

Японський десерт дуже популярний серед людей, які стежать за своїм харчуванням: рисове борошно (основний інгредієнт моті) не містить глютен, тому ласощі можна сміливо назвати безпечними і навіть корисними для здоров'я

 Здобувачі  освоїли технологію приготування класичного моті та дізнались багато «секретиків» якісного приготування Моті 

Дякуюємо  Ілоні Олексіївні за цікавий майстер-клас!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget