Лекція для студентів спеціальності 201 Агрономія від науковця Національного науково-природничого музею НАН України

5 квітня 2024 року для студентів першого курсу спеціальності 201 Агрономія факультету агротехнологій лекцію з навчальної дисципліни «Ботаніка» прочитав кандидат біологічних наук, науковий співробітник Національного науково-природничого музею Національної академії наук України Коваленко Олексій Анатолійович. 

У цікавій формі, з великою кількістю фактичного матеріалу та яскравими фото Олексій Анатолійович розкрив особливості однодольних рослин, їх пристосування та переваги перед дводольними, різноманіття представників поширених родин і порядків. 

Слід зазначити, що крім основної роботи науковець пише захоплюючі науково-популярні книги про рослинний світ, якими користуються, зокрема, і науково-педагогічні працівники кафедри рослинництва та садово-паркового господарства. 

Щиро дякуємо Миколайчук В. Г., доценту кафедри рослинництва та садово-паркового господарства за організацію зустрічі з науковим співробітником Національного науково-природничого музею Національної академії наук України Коваленком О. А., а самому лектору за цікаву і змістовну лекцію для студентів факультету агротехнологій. Знайомство з обізнаними людьми, професіоналами своєї справи відкриває нові горизонти для майбутніх агрономів!  





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget