Гостьова лекція для здобувачів вищої освіти спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія»

Відповідно до Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність у Миколаївському національному аграрному університеті та Плану кафедри біотехнології та біоінженерії щодо залучення до викладання лекційного матеріалу та ведення експрес-курсів у ІІ семестрі 2023-2024 н.р. провідних українських та закордонних науковців, 08 квітня 2024 року для здобувачів вищої освіти четвертого курсу спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» та їх колег із Національного університету харчових технології (м. Київ), була проведена спільна онлайн-лекція з дисциплін «Методи біотехнологічних досліджень», «Біологічні методи захисту агроекосистем» та «Методи контролю біотехнологічних, фармацевтичних та харчових виробництв». Лекцію на тему «Методи контролю харчових виробництв» було прочитано кандидатом технічних наук, доцентом, доцентом кафедри біотехнології і мікробіології факультету біотехнології та екологічного контролю Національного університету харчових технології (м. Київ) пані Вікторією КРАСІНЬКО.

Під час лекції пані Вікторія детально із високим професіоналізмом ознайомила здобувачів із основними аспектами контролю на підприємствах, нагадала принципи системи HACCP. Цікаво да змістовно було розкрито питання щодо органолептичних методів аналізу, інструментальних фізичних та фізико-хімічних методів оцінки якості продукції.

Лекція пройшла в режимі жвавої дискусії, здобувачі вищої освіти активно ставили запитання, на які отримували ґрунтовні та професійні відповіді. Наприкінці лекції відбулася гра-вікторина.

Дуже дякуємо пані Вікторії КРАСІНЬКО за прочитану лекцію, бажаємо професійних і творчих успіхів а також сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!









факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget