4 квітня – Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги у розмінуванні

4 квітня в усьому світі відзначають Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги з протимінної діяльності.

Сьогодні Україна є найбільш замінованою країною у світі. російські окупанти невпинно продовжують сіяти на українській землі смерть і каліцтва та випробують протипіхотні міни нового зразка.

рф воює не лише з українськими військовими, але й з цивільним населенням України. Воєнні злочини російських окупантів спрямовуються навіть проти українських дітей. Загарбники свідомо мінують іграшки та блискучі предмети, на які можуть звернути увагу саме малюки. Так вони хочуть вбити наше майбутнє. 

Наразі питання просвітницьких заходів стоїть, як ніколи гостро. Отримані знання щодо мінної небезпеки врятують людські життя, як дорослих, так і дітей. Миколаївський НАУ теж приєднався до просвіти з питань мінної небезпеки, протягом березня – квітня до університету запрошуються фахівці з мінної небезпеки, які розповідають молоді, як вижити в небезпечних ситуаціях пов’язаних з замінуванням територій.

Закликаємо українців проявляти максимальну пильність, пам’ятаючи про мінну небезпеку, щоб зберегти власні життя – найвищу цінність для нашої держави. Разом ми подолаємо небезпеку. І перший крок до боротьби з цією загрозою – це знання. Хто обізнаний – той захищений!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget