Профорієнтаційна зустріч з випускниками та учнями закладів загальної середньої освіти Миколаївського району і міста Миколаєва

13 червня 2023 року представниками кафедри економічної теорії і суспільних наук Миколаївського національного аграрного університету було організовано та проведено онлайн-зустріч на платформі Zoom з випускниками та учнями закладів загальної середньої освіти Миколаївського району і міста Миколаєва.
Під час зустрічі учням було надано роз'яснення щодо оновлених правил прийому до закладів вищої освіти України, проінформовано про нарахування додаткових балів за призові місця у предметних олімпіадах МНАУ, а також за участь у підготовчих курсах. Особливу увагу звернули на правила та особливості написання мотиваційних листів.
Представники МНАУ детально проінформували про перелік спеціальностей, кваліфікації, які отримують випускники МНАУ, рейтинг університету серед закладів вищої освіти України, форми організації освітнього процесу. Звернули увагу на структуру і діяльність студентського самоврядування впродовж освітнього процесу МНАУ.
Маємо надію, що наша профорієнтаційна зустріч з учнями та випускникам закладів загальної середньої освіти сприятиме вибору майбутньої професії та свого професійного шляху у житті!
Дуже вдячні заступникам директорів з навчально-виховної роботи та класним керівникам закладів загальної середньої освіти Миколаївського району та міста Миколаєва за допомогу в організації та проведенні онлайн-зустрічі. Сподіваємося на подальшу співпрацю!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget