Вітаємо з перемогою у Всеукраїнському творчому конкурсі наукових робіт!

20 червня 2023 р. в режимі онлайн-конференції на базі Центральноукраїнського національного технічного університету (м. Кропивницький) було проведено Всеукраїнський творчий конкурс наукових робіт «Інформаційне забезпечення управлінської діяльності в умовах сучасних викликів та загроз», де здобувачі вищої освіти мали змогу захистити результати своїх досліджень, викладених в конкурсних наукових роботах.

Серед учасників Конкурсу перемогу виборювала здобувач вищої освіти групи Ф 4/1 Миколаївського національного аграрного університету Анастасія Семенюк, яка навчається за спеціальністю 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». За результатами оцінювання наукових робіт конкурсною комісією вона отримала диплом ІІ ступеня за наукову роботу на тему: «Детермінація особливостей інформаційного забезпечення фінансового контролінгу на підприємствах АПК» (науковий керівник – Боднар Олена Андріївна, кандидат економічних наук, доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування).

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування вітає молодого фінансиста Семенюк Анастасію з перемогою у Всеукраїнському творчому конкурсі наукових робіт! 

Щирі вітання переможцю, яка здійснила цікаві та актуальні наукові дослідження й відстояла їх результати на підсумковій науково-практичній конференції! 

Бажаємо нових перемог, наукових досягнень, успіхів та натхнення!









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget