РЕЗУЛЬТАТИ МІЖНАРОДНОГО СТУДЕНТСЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО ТВОРЧОГО КОНКУРСУ «АГРАРНІ НАУКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВО»

Протягом січня-червня 2023 року на базі Миколаївського національного аграрного університету було проведено Міжнародний студентський професійний творчий конкурс «Аграрні науки та продовольство». Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 09.01.2023 р. № 9 Конкурс проводився за напрямками: агрономія, технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, агроінженерія.

У Конкурсі взяли участь наукові проєкти здобувачів вищої освіти українських та закордонних закладів освіти, у тому числі 33 університети таких країн як: Польща, Франція, Німеччина, Молдова, Латвія, Бразилія та ін.

За напрямком технологія виробництва і переробки продукції тваринництва на Конкурс було зареєстровано 51 проєкт. Висококваліфікованим журі було визначено 14 фіналістів Конкурсу, які                        7 червня 2023 р. захистили свої наукові проєкти на високому науковому рівні під час проведення підсумкової науково-практичної конференції та отримали дипломи І-ІІІ ступенів (https://konkurs.mnau.edu.ua/files/result-2023/tvppt-ukr-2-etap.pdf).

Щиро вітаємо переможців Конкурсу та їх наукових керівників! 










Організаційний секретар конкурсу Ірина ЛЮТА

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget